Rasim Arı "Bu şehri sosyal yardım sarmalında ve acziyetinden kurtarmak lazım"

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Nevşehir için hazırladığı projeleri kamuoyuna tanıtan Rasim Arı, 50 vizyon projesini paylaşarak seçim startını vermişti.

Rasim Arı , Nevşehir için hazırlamış olduğu 50 vizyon projeyi vatandaşlara bire bir anlatıyor.

Projelerine aldığı tepkilerin oldukça olumlu olduğunu kaydeden Başkan Adayı Arı, Bu şehri sosyal yardım sarmalında ve acziyetinden kurtarmak için vizyon projeler hazırladık diyerek sözlerine şu şekilde devam etti "Bugüne dek Nevşehir'deki birçok hemşehrilerimiz ve esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Her kesimden vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Nevşehir'in bir evladı olarak tüm sorunları çok iyi biliyorum. Bu doğrultuda üzerinde çalıştığım projelerimizi kamuoyu ile paylaşıyor onlara projelerimizi teker teker anlatıyorum" ifadelerini kullanan Arı,
Bin yıldızlı otel projesi hakkında da bilgi verdi.
"Romantik, fantastik ve mistik bir yer Kapadokya mottosu ile hazırlanacak bir proje ile dünyada eşi benzeri olmayan bir konsepte sahip bin yıldızlı otel bölge turizmine değer katacak. Balon konseptine sahip odalar fark yaratacak.Sonuç olarak Nevşehir’e yatırım sağlayacak, istihdam olanakları sunacak tüm iş insanlarının yanında olacağını ve her türlü desteği vereceğini ifade etti.