Gürbüz DİNÇ: Ak Parti, Yeni Türkiye Yüzyılında çok daha büyük başarıları milletimizin emrine sunacak.

Nevşehir il genel Meclis başkanı Gürbüz DİNÇ, Yeni Türkiye Yüzyılı ve Türkiyenin gelişimine ilişkin haber sitemize açıklamalarda bulundu. Dinç açıklamasında:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin merakla beklenen "Türkiye Yüzyılı" vizyon belgesini 2022 Ekim ayında açıklamış, "Bizim hayalimiz Türkiye Yüzyılıdır" diyerek çağrıda bulunmuştu.

Cumhuriyetimizin ilk 80 yılında yapılanları 5'e 10'a katlayan eser ve hizmetleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkeye kazandıran AK kadrolar, Yeni Türkiye Yüzyılında da destanlar yazacak.

Cumhuriyetimizin Yeni Türkiye Yüzyılında Ak Parti ,Eğitimde evlatlarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamayı sürdürecek, Yeni Türkiye Yüzyılında Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin gelişimi için herşeyi seferber edecektir. Yeni Dünya düzeninde diğer ülkelerle yarışır hale gelebilmek için enerjide dışa bağımlılığı bitirene kadar da çalışmalarını sürdürecektir.

Tüm Türkiyede olduğu gibi Nevşehirimizin gelişimi içinde dur durak demeden Nevşehir Ak Parti Milletvekillerimiz

Ak Parti il ve ilçe başkanlığımız, belediye başkanlarımız, il özel idaremiz,tüm kurumuzla çalışmalarımızı sürdüreceğiz."dedi.