Engelleri Spor ve Sevgiyle Aşıyoruz

10–16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Hakan Keskin, il genelindeki özel eğitim okullarını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyaret programında Hüseyin Avni İncekara Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe, Kapadokya Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe, Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe ve H. Rasim Uzer Özel Eğitim İş Okulu ziyaret edildi.

Öğrencilerle yakından ilgilenen İl Müdürü Keskin, onlarla sohbet ederek çeşitli spor malzemeleri hediye etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde sporun birleştirici ve güçlendirici yönüne dikkat çekilirken, öğrencilerin mutluluğu ve samimi ilgisi günün en anlamlı anları arasında yer aldı. 

Program boyunca Engelliler Haftası’nın önemine vurgu yapılırken; sevgi, dayanışma ve farkındalık mesajları ön plana çıktı.

İl Müdürü Mustafa Hakan Keskin yaptığı açıklamada, özel bireylerin sosyal yaşamla daha güçlü bağ kurabilmeleri için çalışmaların sürdürüleceğini belirterek sporun herkes için erişilebilir olması gerektiğini ifade etti.

#EngellilerHaftası