AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda 23 Nisan Coşkusu: Makamı Minik Başkan Devraldı

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda anlamlı bir etkinlik düzenlendi. İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, başkanlık makamını sembolik olarak küçük bir çocuğa devretti.

Minik başkan Muhammet Fatih, kısa süreliğine de olsa AK Parti Nevşehir İl Başkanı olarak görev yaptı. Aygün, Muhammet Fatih’in verdiği talimatları dikkatle dinleyip not aldıklarını belirterek, “Ülkemizin geleceği olan evlatlarımızın yüzlerindeki gülümseme hiç eksilmesin. Onlara daha güzel bir memleket bırakmak için hizmet etmeye devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Etkinlik, 23 Nisan’ın ruhuna uygun olarak neşeli anlara sahne olurken, çocuklara verilen değerin de altı çizildi. Aygün, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.