AK PARTİ HEYETİNDEN KIZILAY VE NESOB’A ZİYARET

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, Türk Kızılay’ı Nevşehir Şubesi ve Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığı’nı (NESOB) ziyaret etti.

AK Parti, yerel seçimler öncesinde esnaf ve vatandaşların yanı sıra sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerini de yoğun bir şekilde sürdürüyor. AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran ve partinin il ve merkez ilçe teşkilatı yöneticileri bugün Türk Kızılay’ı Nevşehir Şubesi ve Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Milletvekili Özgün ve Belediye Başkan Adayı Savran, ziyaretlerde Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı’dan çalışmaları hakkında bilgi alarak talep ve önerilerini dinledi.

Türk Kızılay’ı Nevşehir Şubesi ve Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Nevşehir’de görev sürem boyunca her zaman sivil toplum örgütleri ve odalarımızla uyumlu bir şekilde çalıştık. İnşaallah yeni dönemde de sivil toplum örgütlerimiz ile birlikte güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz.” dedi.